Profil Vejenbrød Planteskole

Vejenbrød Planteskole A/S er leveringsdygtige i alle former for haveplanter til både nyanlæg, renovering af eksisterende haveanlæg kirkegårde og golfbaner. Dette strækker sig lige fra det mindste løg, til stauder, bunddække, roser, rhododendron og de helt store buske, stedsegrønne samt træer.

Vi lægger stor vægt på faglig kompetence og både os selv og vore medarbejdere er behjælpelige med råd og vejledning. Individuelle løsninger og hurtig og præcis levering er naturligvis en selvfølge.
Vores kunder er velkomne til at tage deres kunde med til fremvisning af specielle planter til senere afhentning eller levering.
Vi lægger yderligere vægt på at vore planter produceres under miljørigtige metoder, ligeledes at de lever op til for tiden gældende kvalitetskrav.

Vores målsætning er at udvikle og forbedre vores produkter samt gøre vores yderste for at leve op til vore kunders forventning.

Vejenbrød planteskole blev i 1932 grundlagt af Poul Rasmussen, først som anlægsgartnerfirma og senere som planteskole. I 1980 overtog Finn Vestergaard planteskolen og i dag er vi i gang med 3. generationsskift til Morten Lindsjø.